Dyrk Sproget - en konkurrence for 2. fremmedsprogselever | Spansklærerforeningen

Dyrk Sproget - en konkurrence for 2. fremmedsprogselever

NCFF står for 2. år i træk bag Dyrk Sproget, en sprogkonkurrence for alle landets 2. fremmedsprogselever. Eleverne skal producere en kort video om to nye emner 'Mi Ciudad' og 'Redes Sociales' og der ligger et fint materiale, som kan bruges som 'igangsætter'. Udover det kreative element har opgaven også en interkulturel vinkel, som skal hjælpe eleverne med at reflektere over forskelle på Spanien og Danmark. I kan se det hele her https://ncff.dk/dyrk-sproget/