Tilmelding til årskursus 2020 | Spansklærerforeningen

Tilmelding til årskursus 2020

Kære kollega

I denne formular kan du tilmelde dig til Spansklærerforeningens årskursus 2020.

Programmet kan ses her: http://xn--spansklrerforeningen-o0b.dk/kurser/%C3%A5rskursus-2020-spanien-i-en-brydningstid

Er I flere fra samme skole der ønsker at tilmelde sig, er I nødt til at udfylde formularen for hver enkelt deltager. Vi opfordrer i øvrigt til at kolleger så vidt muligt deler dobbeltværelse, så vi kan få plads til alle på hotellet.

Når formularen er udfyldt, får du tilsendt en bekræftelsesmail. Tjek eventuelt dit spamfilter.

Skulle der være problemer med at få hotelværelser til alle, vil vi kontakte de senest tilmeldte herom.

Ved tvivlsspørgsmål eller problemer med tilmeldingen, kan du evt. sende en mail til spanskkursus@gmail.com.

Tilmeldingen er bindende.

Ansættelsessted
Hvis du krydser "Jeg betaler selv kurset" af, sendes fakturaen til din mailadresse. Ellers sendes fakturaen til ansættelsesstedets EAN-nummer
Hvis ansættelsesstedet ikke har et EAN-nummer - skriv 0 (nul).
Nedenstående priser er for medlemmer af Spansklærerforeningen. Ikke medlemmer betaler 600,- kr. mere.
Angiv her, hvem du ønsker at dele værelse med.
Evt. særlige ønsker, fx om vegetarmad: