FIP-kurser i spansk forår 2017

FIP-kurserne i spansk afvikles som følger:

13-03-2017 på Høje Tåstrup Gymnasium (FIP17-20a, spansk; stx,hhx,vf)

22-03-2017 på Silkeborg Gymnasium (FIP17-20b, spansk; stx,hhx,vf)

Faglig udvikling i praksis (​FIP-kurserne) i foråret 2017 vil fokusere på at drøfte og formidle ændringerne i læreplanerne. Ministeriet er ansvarlig for indholdet, og kurserne/dialogmøderne ledes af fagkonsulenterne. GL-E administrerer tilmeldinger og fakturering for ministeriet. 

Kurserne er planlagt ud fra den forudsætning, at der inden kurserne afholdes er udsendt udkast til nye læreplaner i offentlig høring.

Kursernes omdrejningspunkt er elevernes motivation og faglige udbytte, lærersamarbejde og videndeling gennem en praksisorienteret og dialogbaseret proces i det faglige miljø på den enkelte institution. Ministeriet fremhæver, at erfaringerne viser, at dette fremmes gennem et tæt samarbejde mellem medarbejdere og ledelse tilpasset den enkelte institutions udviklingsbehov og udviklingsmuligheder.

Målgruppen For FIP kurserne i foråret 2017 sender skolerne to repræsentanter for den enkelte faggruppe på skolen samt gerne en ledelsesrepræsentant med kontakt til den pågældende faggruppe. (Man skal altså være udpeget af sin skole til at deltage i modsætning til de åbne FIPdialogmøder i efteråret 2016).

Pris: FIP kurserne i foråret 2017 koster 750 kr. pr. deltager. Ved afbud senere end 14 dage før kurset refunderes beløbet ikke, men skolen kan sende en anden deltager i stedet.

Tilmelding

Tilmelding sker elektronisk via GL's hjemmeside:

http://www.gl.org/GLE/Sider/FIP-kurser-tilmelding-2017.aspx

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.