Kursus
28. marts 2023

Kursus i kommunikativ kompetence og film som kulturel og sproglig ressource i undervisningen til Bilbao og San Sebastian

Image

22. til 29. september 2023

I 2023 er der igen mulighed for at deltage i dette film- og kulturkursus, som udbydes med et par nye ting på programmet. Fokus er på byudvikling i Bilbao samt kultur og film i undervisningen med deltagelse i den internationale filmfestival i San Sebastián. Kurset har fokus på at understøtte kommunikative og interkulturelle kompetencer med film som et vindue til den spansktalende verden. Samtidig vil vi komme tæt ind på Baskerlandets særlige historie og position i det spanske samfund.

Alle oplæg og forløb vil kunne anvendes umiddelbart efter kurset. Herudover lægges der op til at bruge Baskerlandet som studietursmål for vores elever.

Kursusleder Anne Højgaard har i mange år dækket filmfestivalen og er kendt fra sine filmoplæg og artikler i Rodrigo. Filmfestivalens program bliver offentliggjort 10 dage før festivalen begynder, hvorefter der vil blive bestilt billetter til os til relevante visninger og efterfølgende coloquios. Her deltager skuespillere, instruktører og fotografer. Vi vil også få mulighed for at deltage i pressemøde efter visning af de spansksprogede film, ligesom programmet vil indeholde oplæg om sprog og kultur i området samt besøg på relevante kulturinstitutioner.

Deltagerne skal være indstillede på, at programmet ikke kan fastlægges i detaljer og at der vil kunne opstå ændringer undervejs, både før og under turen. For at sikre et tilstrækkeligt deltagerantal vil kurset også være åbent for andre spansktalende end spansklærere (deltagerantal max. 14).

Foreløbig pris (kan blive justeret i forhold til prisudviklingen): kr. 15.600,- (dækker fly, hotel (tillæg for enkeltværelse), entreer, busture, oplæg, udflugt med middag og arrangementer)

Tilmelding ultimo april 2023 til hoejgaard.anne@gmail.com, skriv gerne for at modtage yderligere information.