Kursus
03. maj 2021

Kursusrejse til Baskerlandet

Image

Kursus i kommunikativ kompetence ved hjælp af by, natur og film i Bilbao og San Sebastián

17. september til 24. september 2021 (begge dage incl.)

Kurset i Baskerlandet har fokus på at understøtte kommunikative og interkulturelle kompetencer med film som et vindue til den spansktalende verden. Vi besøger Bilbao og ser på kvartersfornyelse, og i San Sebastián vil vi arbejde med, hvordan man kan bruge spansksprogede film i undervisningen og deltage i pressemøder og samtaler med instruktører og skuespillere i forbindelse med Den Internationale Filmfestival, som afholdes i den uge. Samtidig vil vi komme tæt ind på Baskerlandets særlige historie og position i det spanske samfund, og kurset lægger op til at bruge Baskerlandet som studietursmål for vores elever. Kurset omfatter også en vandretur i den unikke natur omkring San Sebastián.

Kursusleder Anne Højgaard har i mange år dækket filmfestivalen og er kendt fra sine filmoplæg og artikler i Rodrigo. I samarbejde med festivalen vil det derfor være muligt at forhåndsbooke billetter til relevante visninger og efterfølgende coloquios. Programmet vil også indeholde oplæg om sprog og kultur i området samt besøg på relevante kulturinstitutioner.

Alle oplæg og forløb vil kunne anvendes umiddelbart efter kurset.

Deltagerne skal være indstillede på, at programmet ikke kan fastlægges i detaljer, og at der vil kunne opstå ændringer undervejs, både før og under turen, ligesom Corona-situationen er afgørende for kursets endelige gennemførelse.

Foreløbig pris: kr. 12.800

(dækker fly, hotel, entreer, lokal transport, oplæg og fælles arrangementer)

Tilmelding senest 28. maj til hoejgaard.anne@gmail.com, depositum 2000 kr. betales senest 4. juni. Skriv gerne, hvis du har spørgsmål til kurset.