Kursus

Webinar om innovation i spansk

27. august 2021

Webinar om innovation i spansk- og franskundervisningen 

Torsdag den 2. september, kl. 14 - 16.

Innovation i fransk- og spanskundervisningen er det centrale fokusområde i dette webinar.

I webinaret vil Lektor Bente Stubkjær Hansen og Lektor Line Dalsgaard Vilsen, der begge underviser på Herning Gymnasium, præsentere og udfolde flere innovative undervisningsaktiviteter, og der vil være tid til at komme ud i workshops og få fingrene ned i det innovative materiale, således at man som deltager kan sætte et individuelt præg på idéerne. 

Det værdiskabende element for andre er vigtigt elementer med innovation i sprogundervisningen, da det er med til at motivere eleverne, og de kommer hurtigt til at tage ejerskab af de stillede opgaver.

Bente Stubkjær Hansen er tidligere gymnasielærer i fransk, dansk og AP på Hjørring Gymnasium og har også en baggrund som efterskolelærer i ti år på Efterskolen Ådalen i Hørning. Bente er forfatter til "Rammebeskrivelser for innovation i fransk, 2020" og har i flere år arbejdet innovativt i forbindelse med Herning Gymnasiums sprogfestival, og inddrager hyppigt innovation i fransktimerne.

Line Dalsgaard Vilsen er Gymnasielærer i spansk, dansk og AP samt studie- og læsevejleder på Herning Gymnasium. Line er forfatter af "Rammebeskrivelser for innovation i spansk, 2020".

Tilmelding:

https://www.ffe-ye.dk/events/selve-events/webinar-om-innovation-i-spansk-og-franskundervisningen