Om os | Spansklærerforeningen

Om os

Spansklærerforeningen søger at fremme og udvikle spanskfaget ved at arrangere møder og kurser, udgive medlemsbladet Rodrigo og samarbejde og forhandle med myndigheder, institutioner og andre faglige organisationer i ind- og udland.

Medlemsbladet Rodrigo

Rodrigo bringer nyt om faget og foreningen.

Her finder du ministerielle tiltag, idéer til undervisningen, beretninger fra kurser, debat, anmeldelser, medlemsliste og meget, meget andet.

Indlæg, i form af RTF eller Word-fil sendes til rohde.jensen@gmail.com

Indmeldelse

Er du ikke allerede indmeldt? Så meld dig ind i foreningen og støt faget og dets udvikling. Henvend dig til René Quottrup: rqu@vucfyn.dk

Bestyrelse